SBA Correct Beveiliging samenwerking

SBA en Correct Beveiliging bundelen krachten

SBA Beveiliging uit Gorinchem en Correct Beveiliging uit Wijk en Aalburg besloten de krachten te bundelen om hun wederzijdse klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. SBA doet dat door het leveren van techniek, Correct door het leveren van mensen die de veiligheid beoordelen of het alarm opvolgen.

Samenwerking ten behoeve van uw veiligheid

Veiligheid bestaat uit meerdere aspecten.

  • Techniek is geweldig bij correct en optimaal gebruik. Het kan echter voorkomen dat u vergeet uw beveiligingsinstallatie in te schakelen of dat er een bepaalde procedure niet naar behoren wordt uitgevoerd. Erger nog…wat als buiten uw weten zaken worden gesaboteerd. Door inzet van één van onze experts kunnen wij de ‘menselijke’ aspecten van uw beveiliging objectief beoordelen.
  • Veiligheidsbeleving is ondersteunend en essentieel om de meest optimale situatie te creëren. Daaraan kan een workshop of training een belangrijke boost leveren.
  • Concreet is ook de vraag of we de juiste maatregelen nemen voor de situatie waarin die techniek wordt toegepast. Een objectieve scan of veiligheidsanalyse kan daarbij helpen om techniek zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten.
  • Techniek en opvolging zijn belangrijke schakels in de veiligheidsketen. Deze combinatie gebalanceerd bij de klant uitrollen geeft meer resultaat. Daar zijn wij u graag mee van dienst.

Kortom, SBA en Correct zijn prima partners om u te helpen met uw veiligheid die van uw gezin of bedrijf, die van uw medewerkers en uw producten, die van uw woning of pand en uw opslag.

Wij realiseren ons dat elke (veiligheids)situatie verschillend is. Een gesprek op maat is de eerste stap die wij samen met u willen zetten. Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend bezoek om u te informeren wat wij voor u kunnen betekenen.

SBA Beveiliging B.V.
Martien van Leeuwen
T. 0183 730 497
martien@sbabeveiliging.nl
sbabeveiliging.nl

Correct Beveiliging B.V.
Rijk Verweij
T. 0416 691 491
r.verweij@correct-groep.nl
correct-groep.nl/beveiliging