Dit zijn wij

Wij zijn Correct Zorg. Wij leveren oplossingen voor uw zorgvraag. Als u ouder wordt en ondersteuning nodig hebt, wilt u graag de juiste zorg. Elke dag een vertrouwd gezicht is dan belangrijk. Iemand die weet wat u belangrijk vindt. Uw kinderen wilt u met zorgtaken zo veel mogelijk ontlasten. Daarom kiest u voor Correct Zorg. Wij leveren zorg van het allerhoogste niveau. Persoonlijk en professioneel. Omdat wij weten dat goede zorg onmisbaar is. Dat zit al in onze genen sinds 1977. 

Wij staan, met onze goed opgeleide zorgmedewerkers voor u klaar, en leveren zorg met toewijding. Van huishoudelijke zorg tot aan het leveren van complexe zorg en van zorg 24 uur per dag tot aan een enkel uurtje per dag, wij zijn in staat om alle zorg te leveren die op dat moment nodig is. In de zorg verandert veel. De overheid stelt voorop dat zorgvragers eerst hun eigen netwerk gebruiken, alvorens zorg te krijgen. De vanzelfsprekendheid voor het ontvangen van zorg wordt daardoor minder.

Daarom is er Correct Zorg. Wij gebruik nieuwe technische middelen om de veiligheid te vergroten. Als u zich veiliger voelt met een alarmsysteem of een camera in huis, die altijd kan worden uitgelezen in onze eigen alarmcentrale, wij zorgen ervoor! Maar onze zorgverleners zijn ook beschikbaar voor een ritje naar het ziekenhuis, instructie over valpreventie of bouwkundige aanpassingen in uw huis. Wij inventariseren, adviseren en leveren. Volgens afspraak gaan wij gedreven en professioneel aan de slag. Vooraf staat alles vast, dus geen onduidelijkheid achteraf. Bij ons krijgt u een perfecte zorgoplossing met Nederlandse zorgverleners die aansluit bij uw identiteit. Want wij willen dat u een zorg minder heeft!