Dit zijn wij

Wij zijn Correct Schoonmaak. Wij weten als geen ander hoe belangrijk schoonmaken is. Een schone werkplek is een voorwaarde om goed te kunnen werken. Dat zit al in onze genen sinds 1977. Onze jarenlange ervaring zetten wij graag in om een correcte schoonmaakklus af te leveren.

Wij doen, met onze professioneel opgeleide schoonmakers, op de achtergrond in uw bedrijf of instelling belangrijk werk. Of u nu klanten ontvangt of werknemers in dienst heeft, een opgeruimde omgeving verbetert de leefbaarheid. Wij zijn actief in bijna alle sectoren. Van particulieren tot overheidsinstelling en van scholen tot ziekenhuizen. Voor iedere klus hebben wij prima mensen en de juiste apparatuur. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle benodigde certificaten en keurmerken. Correct Schoonmaak is lid van de OSB, daardoor garanderen wij u een fatsoenlijke schoonmaakoplossing.

Bij Correct Schoonmaak weet u precies waar u aan toe bent. Volgens afspraak gaan wij gedreven en professioneel aan de slag. Vooraf staat alles vast, dus geen onduidelijkheid achteraf. Het schoonmaken is de afgelopen jaren veranderd. Bij ons krijgt u een goede schoonmaakoplossing, van deze tijd. Want wij blinken uit in schoonmaak!

Co Blokdijk geeft leiding  aan Correct Schoonmaak.

“Persoonlijk contact staat boven aan mijn lijstje. Bij ons hoeft de klant geen eindeloze papieren in te vullen. Nee wij luisteren zelf naar de knelpunten, en formuleren vervolgens de perfecte oplossing. Om dit te bereiken betrekken wij de klant bij het uitvoerende proces. Wij monitoren voortdurend de geleverde kwaliteit. Kortom; bij ons krijgt de klant een professionele schoonmaakoplossing, want wij willen uitblinken in schoonmaak!”