Dit zijn wij

Wij zijn Correct Ongediertepreventie. Wij leveren oplossingen voor uw ongedierteprobleem. Sterker nog, wij denken al vooruit voordat het eerste dier zich heeft gemeld. Wij weten als geen ander dat wespen, muizen of ander ongedierte een grote zorg zijn. Daarom kiest u voor Correct Ongediertepreventie.

Wij leveren een totaaloplossing om het ongedierteprobleem op te lossen. Wij geven helder advies op maat en leveren de juiste middelen. Van het bestrijden van overlast van wespen tot het opstellen van ongediertepreventieplannen, bij ons zit u goed. Wij leveren advies en oplossingen op het allerhoogste niveau. Dat zit al in onze genen sinds 1977. Onze jarenlange ervaring zetten wij graag voor u in.

Correct Ongediertepreventie gebruikt de nieuwste methodes om ongedierte voor te zijn. Wij inventariseren, adviseren en leveren. Volgens afspraak gaan wij gedreven en professioneel aan de slag. Vooraf staat alles vast, dus geen onduidelijkheid achteraf. Bij ons krijgt u een perfecte oplossing.  Wij kunnen snel schakelen, zodat uw probleem binnen 24 uur is aangepakt. Aandacht voor het milieu vinden we het belangrijkste uitgangspunt, biologische bestrijding staat hoog op ons prioriteitenlijstje. Zo gebruiken wij afbreekbare bestrijdingsmiddelen en geven wij ook advies over het biologisch voorkomen van ongedierteoverlast. Want voorkomen is beter dan verdelgen!